RefectoCil Skin Protection Cream Eye Mask - 75 ml

Crema de protecție a pielii & Eye Mask RefectoCil - 75 ml

Protecție și îngrijire intensivă.


Crema de protecție a pielii & Eye Mask RefectoCil - 75 ml

Cumpărați acest produs de la2 in 1! Crema a fost creată pentru aderarea hârtiei de protecție a ochilor RefectoCil. Protejează pielea de pete și acționează în același timp ca o mască nutritivă pentru ochi. Ingredientele cum ar fi vitamina E, aloe vera și uleiul de migdale, hrănesc pielea în timp ce nuanțează.


Utilizare: Aplicați în zona ochilor, pe pleoapa superioară și inferioară și petele care au nevoie de îngrijire. Protejează pielea de pete și acționează ca o mască de ochi liniștitoare.


Ingrediente: apă, ulei de soia, gliceril stearat SE, alcool cetearilic, decyl oleate, glicerină, etilhexil izononanoat, cetearyl nonanoate, prunus amygdalus dulcis oil, butyrospermum parkii butter, sodium cetearyl sulfate, cera alba, suc din frunze de aloe barbadensis, acid citric, levulinat de sodiu, gliceril caprilat, acetat de tocoferil, parfum, anisat de sodiu, gumă xantan, cetearyl glucoside, panthenol, limonene, geraniol, citronellol, linalool, butilfenil metilpropional, alfa-izometil iononă, difosfat de sodiu, hydrogenated palm glycerides citrate, fosfat de potasiu, tocoferol, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.