RefectoCil Sensitive Medium Brown

Vopsea gene și sprâncene RefectoCil - Sensitive Medium Brown - Maro Mediu

Stiluri de brun mediu, în mod natural! O nuanță caldă maro pentru părul deschis la culoare! Sensitive medium brown este recomandat în special pentru nuanțarea genelor și a sprâncenelor clienților sensibili cu părul blond până la castaniu deschis.


Vopsea gene și sprâncene RefectoCil - Sensitive Medium Brown - Maro Mediu

Cumpărați acest produs de laGama de produse RefectoCil Sensitive este destinată în special persoanelor cu pielea sensibilă pentru vopsirea genelor şi sprâncenelor şi pentru obţinerea unui efect pe termen lung, fără reacţii alergice. Ingredientele de origine exclusiv vegetală asigură o vopsire rapidă, confortabilă şi fără iritaţii. Procesul de vopsire durează doar 3 minute, iar efectul durează 4-6 săptămâni.


Prima vopsea de gene și sprâncene bazată pe extracte din plante, cu coada șoricelului, extract de castan, galbenele, ceai verde, șofran, hortensie, galle chineză, extract de nuc, ienupăr, splinuță, urzică, afine, fructe de pădure, extract de vin roșu.


Sensibil – fără arsuri, fără iritații;
Prima vopsea pentru gene și sprâncene pe bază de extracte de plante;
Aplicare în 2 pași și 3 minute;
Rezistent la întindere și la apă;
Durează până la 6 săptămâni.


Instrucțiuni de utilizare:

  1. Aplicați pernițele din silicon (nu este nevoie de cremă) sau hârtia de protecție pentru ochi în combinație cu crema de protecție a pielii & Eye Mask RefectoCil
  2. Aplicați voseaua cu bețișorul aplicator – lăsați să acționeze timp de 2 minute
  3. Îndepărtați vopseaua cu un bețișor uscat
  4. Aplicați Developer Gel cu bețișorul aplicator – lăsați să acționeze 1 minut
  5. Îndepărtați cu un tampon de bumbac umed – gata!

Atenţie! Utilizați numai în combinație cu RefectoCil Sensitive Developer Gel!
Nu amestecați vopseaua și Developer gel!


Conținut: 15ml (suficient pentru aprximativ 30 de aplicări).


Ingrediente: apă, alcool denaturat, (Calendula officinalis / floare de șofrănel) / (Flori / frunze / tulpini de Coada Șoricelului) / (fructe de Vaccinium Myrtillus / Vitex Agnus-Castus) / Rhus Chinensis Gall / Walnut Husk / (Camellia Sinensis / Frunze de urzică) / (frunze / tulpini de Juniperus Communis) / castane sălbatice / Dichroa Febrifuga – rădăcină / extract din sâmburi de struguri / Acacia Catechu Wood / Goldenrod / Hypericum Perforatum, Carbomer, acid ascorbic, hidroxid de sodiu.